Építési rendszer

Az IsoShell az úgynevezett ICF (bennmaradó hőszigetelt zsalu) építési technológia képviselője, amely az alacsony energiafelhasználású és fenntartható épületeképítésénél játszik fontos szerepet.

fenntarthato

fenntartható

kornyezetbarat

környezetbarát

energiatudatos

energiatudatos

Külső és belső hőszigetelő kéreggel rendelkezik, amely rendkívül hatékony módja a hőszigetelésnek, a köztük lévő betonmag szilárdsága pedig a masszív és a talajmozgásoknak is ellenálló szerkezetet adja, amely mint egy hőtároló, hő tehetetlenségi közeg biztosítja az ellenállást a külső hőmérséklettel szemben.

Az elemek speciális kapcsolódási megoldása (nútok) lehetővé teszi, hogy ragasztóanyag nélkül, szárazon építsük a falakat és egyben hőhíd mentes zárást biztosít a külső és belső hőszigetelő rétegnek.

Az IsoShell építési rendszerelemeinek gyártása során semmiféle környezetkárosító anyag sem keletkezik. A Neopor alapanyag biológiailag semleges és 100%-ban újrahasznosítható.  Jelenleg a leggazdaságosabb és -Ökohatékonyabb hőszigetelési technológiát képviseli.

E technológia segítségével lényeges többletköltség és extra technikai megoldások nélkül is elérhető közelségbe kerül akár a passzív ház kivitelezése is.

Az IsoShell rendszeréből épült házak a lehető legnagyobb energiamegtakarítást teszik lehetővé emellett a Öko-lábnyomuk a lehető legkisebb méretű.

Termékeink cégünk saját fejlesztése, több mint 9 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az elemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legminőségibb alapanyagokból.

Az IsoShell építési rendszer előnyei:

NÚTOS CSATLAKOZÁS

A nútok segítségével az ISS elemek ragasztó nélkül, szárazon összepattinthatóak. Kellő merevséget és stabilitást kölcsönöz a falnak, betonozás közben.

 

 

HOSSZTOLDÁS

Az elemek végén található fecskefarok illesztéssel, rendszerünk elemei hosszanti irányban is stabilan kapcsolódnak egymáshoz. A fal-, áthidaló és koszorúelem is egyszerűen csatlakozik egymásba.
egyedi ISS rendszer tulajdonság.

 

PARAPET LEZÁRÁS

A speciális parapet elem segítségével hőhídmentesen lezárhatjuk a parapetfalat. Alkalmazható még az áthidaló elemek alsó hőszigetelő kérgének felvastagítására is. A parapet elemek szintén nútosan csatlakoznak egymáshoz.
egyedi ISS rendszerelem!

 

ZSILIP ELEM

Falazati rendszerünk 5cm-es mérethálóban tervezhető, a zsilip elem segítségével bárhol lezárható és vágható az 5cm-es raszteren belül. A fennmaradó elemrész szintén felhasználható így minimális az anyagveszteség.
bárhol vághatod, 5cm-es raszter !

 

BETONMAG

Falazó elemeink és az áthidaló elemek is 15cm-es folytonos, megszakítások nélküli betonmaggal rendelkeznek, ami kellő teherbírást és időtállóságot ad épületeinknek.
folytonos 15cm betonmag!

 

MAGASSÁG

Elemeink 35cm magasak így az építkezés még gyorsabb ütemben haladhat.
haladjunk nagyobb léptekkel!

 

 

KOSZORÚELEM

Koszorúelemünk bármely monolit vagy előre gyártott födémmel kompatibilis 25cm-es szerkezeti vastagságig.
minden födém OK!

 

BORDA

Az átkötő bordát speciálisan úgy terveztük, hogy betonozáskor a legkisebb ellenállást tanúsítja a folyékony betonnal szemben, így meggátolva a betonmag fészkesedését.
Speciális műanyagból készül, akár -40°C-ig megőrzi rugalmasságát.

 

KÁVÁS BEÉPÍTÉS

Áthidaló elemünk kialakításának köszönhetően, nyílászáróját kávásan tudja beépíteni, ami kevesebb hő veszteséget eredményez.
kávás beépítés az ISS áthidalóval!

 

PLUSZ HŐSZIGETELÉS

Áthidaló elemünk alsó hőszigetelő kérge a parapet elem segítségével könnyen felvastagítható 10cm-re.
+5cm hőszigetelés!

 

ÖKO ZSEB

Kevesebb anyag és energia ráfordítása mellet, változatlan hőtechnikai jellemzők! A falazóelemeik kikönnyítése kisebb öko-lábnyomot eredményez.
-3,6% anyag, 100% hőszigetelés!