Rólunk

rolunk2-300x225Építési rendszerünk az IsoShell , az alacsony energiafelhasználású épületek tervezésében és kivitelezésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni.

Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron.

Energiatakarékos házainkhoz kulcsrakész szolgáltatásként nem csak az  építészeti és szerkezeti tervezés és kivitelezés, de a különböző gépészeti megoldások tervezése is hozzátartozik.

Az energiahatékonyság és fenntarthatóság elvei által vezérelve, ügyfeleink igényeit követve maradandó értéket hozunk létre.  Az építőelemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legminőségibb, újrahasznosítható alapanyagokból.

Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt. Kanadától egészen Ausztráliáig már a világ legtöbb országában alkalmazzák és nagy sikernek örvend számtalan előnyének köszönhetően.

A legjelentősebb eltérés a hagyományos falazatokhoz képest, ami egyben a legnagyobb előnye is a rendszernek, hogy egy lépésben gondoskodunk a szerkezetről és annak hőszigeteléséről az építés során – ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Az IsoShell rendszerből épült házak jobban teljesítenek  fűtési energia megtakarítás területén, mint  a hagyományos egyrétegű  tégla szerkezetűek, esetenként akár 70% energiamegtakarítást is tapasztalhatunk.

Hőszigetelő bennmaradó zsaluelemeink vastagsága 25 cm-től 50 cm-ig terjed, hőátbocsátási értékeik (U=0,34-0,099W/m2K) már megfelelnek a 2019-ben bevezetendő energetikai szabályozásoknak is. Ezzel a technológiával építhetünk – a különböző falazati rendszerek közül – a legköltséghatékonyabban alacsony energiafelhasználású házat vagy akár ’passzívházat’ is.

Rendszerünk a létező legjobb falvastagság/hővezetési tényező aránnyal bír a masszív épületszerkezetek között, így a falazatunk alkalmazása esetén elérendő területnyereséget akár konkrétan forintosítani is tudjuk: nagyobb belső hasznos terület, kevesebb bruttó beépített terület mellett!