Szolgáltatások

Teljeskörű szolgáltatással segítjük az energiatakarékos Önerős építési projekteket. Amennyiben álmai házát tervezi megépíteni mindenképpen érdemes megfontolnia az ICF /hőszigetelő bennmaradó zsaluzatú/ rendszer alkalmazását. Az IsoShell ICF rendszere nagyobb hőszigetelő képességgel bír, mint a többi hagyományos építési rendszer, amellett, hogy jelentősen masszívabb szerkezetet is biztosít.

Hitelesítve több mint 20.000 ház épült már ilyen rendszerből Európában.

Fő profilunk az úgynevezett ICF falrendszer  gyártása és forgalmazása, melynek alkalmazásával az alternatív falrendszerek között a legköltséghatékonyabb  módon valósítható meg akár egy ’passzívház’ vagy ’A+’ energiaosztályú  épület.

A tökéletes belső klíma eléréséhez gépi szellőztetést ajánlunk, melyhez fűtési rendszerek is csatlakoztathatók /hőszivattyú, napkollektor, elektromos fűtés/. Ezen rendszerek szintén megtalálhatóak az általunk forgalmazott termékek között.

Szakértői támogatás már a kezdetektől

Az építéshez szükséges engedélyek beszerzésében is segítünk:

  • engedélyeztetési-, kiviteli-tervdokumentáció,
  • statikai kiviteli tervek,
  • hőtechnikai számítások,
  • PHPP számítás készítése,
  • passzívház minősítés, valamint
  • energiatanúsítvány megszerzése.

Számíthat ránk az engedélyeztetési eljárás miatt szükséges önkormányzatokkal való kapcsolattartásban és az esetleges szakmai konzultációkon való részvételben a helyi építésügyi hatóságokkal.

Az építkezés bármely szakaszában számíthat ránk

A szükséges dokumentumok, engedélyek birtokában az épület kivitelezésében is, bármilyen készültségi szintig ajánlatod adunk! Az építkezés befejeztével hőkamerás felvételek alapján ki tudjuk szűrni az esetleges kivitelezési hibákat. Tapasztalt, szakértő kollégáink várják megkeresését!

Tervezési szolgáltatások »

Kivitelezési szolgáltatások »