Gyors, tiszta, precíz építkezés

Elemeink mérete eltér a legtöbb, az európai piacon kapható ICF /hőszigetelő bennmaradó zsaluzat/ termékekhez képest. Fejlesztésünknek köszönhetően három darab falazóelem már kitesz egy négyzetmétert, így kijelenthetjük, hogy gyorsabban haladhatunk az elemek rakásával. A falazási munkálatok akár három nap alatt elvégezhetőek!  

A koszorú- áthidaló elemek azonos vastagságban készülnek, mint a falelemek; nincs szükség előlapokra ahhoz, hogy elérjük a külső falsíkot, így időt takaríthatunk meg, egyszerűbb az építés, illetve könnyebben ellenőrizhetőek a mennyiségek.
Elemeink könnyű anyagmozgatása miatt kevesebb emberre van szükség a szerkezetépítés során, ami szintén csökkenti az építési költségeket, ráfordításokat.

Falazóelemeink műanyag átkötő bordákkal rendelkeznek a legelső, már elavult polisztirol átkötőkkel szemben, emiatt sokkal nagyobb terhelésnek, betonnyomásnak is kitehetőek a kivitelezés alatt. Nem alakul ki térhálós szerkezet, ami által hanggátlási és tűzvédelmi szempontból jobb értékek érhetőek el.

A műanyag bordák speciális kialakítása révén a falazatokba beöntött beton eloszlása egyenletes, nem fészkesedik.

A falazatok 5 cm-ként vághatóak, zsilipelhetőek, így a vágási veszteség akár nullára csökkenthető. Az építési rendszerünk felhasználásával bármilyen alaprajz megvalósítható.

Hőkés segítségével könnyedén kivághatjuk a gépészeti csövek helyét, amely így tiszta, precíz és hulladékmentes munkafolyamatot eredményez.

Speciális parapet elemünk segítségével egy lépésben megvalósítható a nyílászárók korszerű, hőhídmentes kávás beépítése.